Pomoč spletne storitve INForm ...

Pomoč uporabnikom Informiran.si:
01 511 42 60
GSM: 051 / 204 821
info@informiran.si

Izdelava pravnih dokumentov s pomočjo pametnih e-obrazcev

Nahajate se na posebnem e-obrazcu, s pomočjo katerega lahko sami, brez pravnega znanja izdelate kvaliteten pravni dokument, ki je vsebinsko prilagojen Vaši konkretni situaciji.

Na podlagi odgovorov, ki jih boste vnesli, bo e-obrazec samodejno izdelal in tudi vsebinsko prilagodil Vaš dokument, ki ga boste po končanem izpolnjevanju lahko preprosto natisnili in uporabili

Tako preprosto.

Tako bo e-obrazec v sam dokument vnesel Vaše podatke, prav tako pa bo dodal oz. odstranil (odvisno od Vaše situacije), vsebino v dokumentu, ki jo mora le-ta, glede na Vašo situacijo vsebovati, zato da bo pravno ustrezen.

Ker se vse zgodi avtomatsko, lahko takšen dokument izdelate, natisnete in uporabite v že samo nekaj minutah.

Cena izdelave dokumenta je navedena poleg vsakega e-obrazca (pod sliko vzorca). Če cene ni, je dokument brezplačen in je za dostop do izdelanega dokumenta potrebna le prijava na portal.

Pri plačljivih dokumentih, lahko nakup opravite preko mobilnega telefona - Monete (Moneto imate vsi naročniki Mobitela, Simobila in Debitela vključeno avtomatsko), ali preko Dobroimetja.

Po končanem postopku, boste dobili:

  • Navodila, kaj je potrebno z izdelanim dokumentom storiti in kakšni so nadaljni postopki (morebitno plačilo takse, kam dokument vložiti in v koliko izvodih, ipd.)
  • Izdelan končni dokument, ki ga (v nasprotju z običajnimi vzorci) ni potrebno več prilagajati, ter ga le natisnete. Končni dokument bo namreč že vseboval vse potrebne podatke in določila, ki jih mora vsebovati, glede na Vašo situacijo.

 

Za pomoč in dodatne informacije pri izpolnjevanju oziroma plačilu e-obrazca, nas lahko kontaktirate in z veseljem Vam bomo priskočili na pomoč:

 

Več infomacij boste našli tudi preko spodnjih povezav: